Moje sladké tajemství

Velké rodinné usmíření?

Vážně jí odpustil, nebo je to jen ticho před bouří?

Po více než roce a povolily v rodině Prachařových ledy a vypadá to, že konečně došlo k velkému usmíření. Moderátor Jakub Prachař (35) dlouhou dobu nekomunikoval se svojí sestrou Marianou (24), z důvodu drsného útoku na jeho manželku Agátu Hanychovou (33).

Prachařová nemohla své nové švagrové dlouhou dobu přijít na jméno a v době těhotenství ji údajně nařkla z toho, že jejího bratra podvedla a očekávaný potomek vůbec není jeho! Dokonce zmínila jméno fotografa, se kterým měla být Hanychová nevěrná.

Ta to samozřejmě okamžitě popřela, nicméně Prachaře informace nahlodala natolik, že si prý nakonec nechal udělal testy DNA, které potvrdily jeho otcovství u dcery Mii (1). Nyní se ale poprvé od celé kauzy všichni tři dohromady objevili ve společnosti a dokonce se na společných fotografiích usmívali.

Největší radost z usmíření má matka Jakuba a Mariany, herečka Dana Batulková (60), která tak už nemusí řešit rodinné spory. Otázkou ale je, jak dlouho příměří vydrží. V Rodině Prachařů totiž nemusí zůstat válečná sekera zakopaná dlouho.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden