Moje šťastná hvězda

Velké stěhování do Itálie?

Velké změny se prý chystají v životě Simony Stašové a legendární Jiřiny Bohdalové. O co jde?

Herečka Simona Stašová (68) dlouhodobě mluví o tom, že se chce jednoho dne odstěhovat do své milované Itálie. Vezme tam snad i svou maminku Jiřinu Bohdalovou (92)?

Ačkoli Simona Stašová (68) má svou rodnou zemi v lásce, vždy ji to táhlo do Itálie. V minulosti dokonce byla manželkou charismatického italského učitele Eusebia Ciccottiho (67).

Ačkoli se rozešli, mají spolu podle jejích slov krásný, možná i více než jen přátelský, vztah. Vždy snila o tom, že tam bude žít Do Itálie cestuje tak často, jak je to jen možné. Podle informací našeho utajeného zdroje z blízkého okolí Stašové se má navíc chystat velké stěhování, které se bude týkat i Bohdalové.

Je snad možné, že si budou brzy užívat v Itálii spolu? „Itálie a italština je můj osud a já se mu nebráním,“ prozradila Stašová v rozhovoru před pěti lety a vypadá to, že dostála svým slovům.

Složitý rok Jiřiny Bohdalové Povídá se, že je připravená se postupně do své vysněné země přestěhovat a vzít tam s sebou i Jiřinu Bohdalovou. Zpočátku by tam žily pouze několik měsíců v roce, není ale vyloučené, že později nastálo. „My jsme dodneška velcí kamarádi, a dokonce by se skoro dalo říct, že jednou spolu dožijeme, protože ono to tak najednou vypadá, že jsme si zbyli,“ nastínila před časem Stašová, jak vidí svou budoucnost.

Její maminka Jiřina Bohdalová má za sebou složitý uplynulý rok. Nejprve bojovala v nemocnici s plicní embolií a podle lékařů jí šlo o život. Vnuk jí zachránil život Nakonec ale vše zvládla, a to hlavně díky svému vnukovi Markovi (38).

„Spal s ní na jednotce intenzivní péče a dával jí na pusu kyslík, který si ona nechtěně strhávala. Takže díky němu je stále tady,“ svěřila se Simona Stašová minulý rok v červnu v pořadu Showtime. Příčinou embolie byly hereččiny ředchozí zdravotní problémy.

V listopadu 2022 si nepříjemně hnula s páteří a kvůli zlomenému obratli měla problémy s chůzí. Trápí ji také již několik let rozedma plic. Definitivní konec kariéry? Bohdalová ze zdravotních důvodů poté loni v říjnu ukončila svou divadelní kariéry. Stašová prý dokonce maminku přemlouvá, aby skončila úplně a odpočívala.

Ve svém požehnaném věku na to má samozřejmě nárok. Uvidíme tedy, jestli se nechá Bohdalová přemluvit a skutečně s dcerou bude trávit následující roky v Itálii. Nám se sice nepodařilo vypátrat, zda je skutečně na pořadu dne stěhování do Itálie, ale nepřekvapilo by nás to. Eusebio Ciccotti by se jistě o obě ženy dokázal s láskou postarat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden