Moje šťastná hvězda

Velké usmíření po dlouhých letech?

Starší dcera herců se nijak netají tím, jakou radost jí usmíření rodičů udělalo. Vydrží to ale?

Od rozvodu VANDY HYBNEROVÉ (53) a SAŠI RAŠILOVA (49) uplynulo už mnoho let, přesto bylo prý ještě nedávno nemyslitelné, aby se ti dva objevili v jedné místnosti. Dnes je ale vše jinak!


Ačkoli si dnes žije Saša Rašilov (49) celkem poklidným životem po boku své manželky Ludmily (35) a jejich dvou malých dcer Marušky (2,5) a Emílie (1), minulost mu nedávala prý spát.


Rozvod s první manželkou Vandou Hybnerovou (53) po sobě totiž zanechal hořkou pachuť, která se nad hlavami obou bývalých partnerů vznášela jako mrak plný vody. Nejvíce pak na údajnou nevraživost mezi nimi doplácely jejich dospělé dcery Antonie (23) a Josefína (27).


Nedávno se k radosti starší z dívek sešli Rašilov, který září v show Tvoje tvář má známý hlas, a Hybnerová v jedné místnosti a rozdávali kolem sebe úsměvy. Znamená to snad, že jsou schopni konečně po letech zapomenout na minulost? 


Udělal první krok 


Dlouho se mělo za to, že herecké manželství je šťastné a spokojené. Nic nenasvědčovalo tomu, že by mělo spět ke svému konci. O to větší to bylo pro všechny překvapení.


Manželé se rozvedli po 22 letech společného života.

„Po problémech v manželství, které bylo krásné a šťastné, kdy jsme vybudovali rodinu a všechno, co k ní patří, nastala krize,“ uvedl tehdy smířlivě Rašilov jeden z důvodů, proč se nakonec rozhodl zdánlivě fungující vztah ukončit.

Tvrdil, že dospěl k tomu, že se s Hybnerovou vzájemně jen trápí v situaci, která neměla řešení. Ani jeden z manželů se prý neměl k tomu, udělat ten zásadní krok, tak se ho rozhodl udělat právě on. I přes počáteční těžkosti se dnes zdá, že rozvod oběma prospěl. 

Našla si mladšího

Každý si šel svou vlastní cestou a jeden jako druhý vypadají konečně šťastně. Rašilov prý na prahu padesátky nevyloučil další rozšiřování rodiny a jeho bývalá žena jenom květe po boku mladšího partnera Jakuba Choury (40) a všechno se zdá být  v pořádku. Možná právě to nakonec přispělo k tomu, aby se manželé po letech usmířili a zakopali válečnou sekeru. 

Jako vyměnění

Říká se, že čas dokáže obrousit i ty nejostřejší hrany. V případě Hybnerové a Rašilova se ale dlouho zdálo jako prakticky nemožné, aby setkali na jednom místě, natožpak v jedné místnosti. Najednou je ale všechno jinak a bývalí manželé vypadali alespoň na malý okamžik jako vyměnění.

Důvod k tomu, aby alespoň v danou chvíli zapomněli na všechno zlé mezi nimi, měli opravdu velký. Jejich starší dcera Josefína totiž přednedávnem ukončila po téměř deseti letech bakalářské studium pedagogiky a netoužila po ničem jiném, než aby s ní v ten velký den byli oba její rodiče.

Je zcela přirozené, že si nechtěla mezi svými nejbližšími vybírat a doufala, že se kvůli ní překonají. Přesně to se nakonec také stalo a k překvapení všech se setkání někdejších manželů obešlo bez nepříjemností. 

Jak dlouho to vydrží?

„Promoce byla pěkná a noblesní, ani jsem neupadla. Rodiče byli společně v jedné místnosti i naproti sobě nenuceně a s úsměvem pili kafe v kavárně a to bylo skoro víc než držet tubus diplomem,“ pochlubila se evidentně šťastná Josefína. 

Ta se jinak netajila tím, jak moc ji těší, že její rodiče konečně našli společnou řeč.  Jestli šlo jen o světlou chvilku, kdy se kvůli své dceři herci přemohli, nebo zkrátka došli k závěru, že je načase hodit minulost za hlavu, to asi ukáže až čas.

V každém případě důvodů, proč začít zase od začátku, mají Hybnerová i Rašilov hned několik. Tím nejdůležitějším je teď nepochybně vnouček od jejich dcery Josefíny, která na sociální síti naznačila, jak moc by byla ráda, kdyby se rodina mohla zase vídat v plném počtu bez obav z hádek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden