Můj čas na kafíčko

Velkého bohéma Bolka Polívku zkrotila až jeho poslední partnerka!

Můj čas na kafíčko

„Jakmile cítí, že ho chci nějak ovlivňovat, výmluvně na mě mrkne a poznamená to svoje: Neuč orla létat.“

Na každého jednou dojde, a stalo se to i milovníkovi života Bolku Polívkovi (71). Kdysi prohlašoval, že pro každého dítě chce jinou matku. Nakonec se usadil a poslední tři potomky má s jedinou ženou, Marcelou Černou (50).

Svoji slávu si Bolek Polívka (71) vybudoval jako mim a herec už v mládí. Obnášelo to samozřejmě také zájem spousty žen a on toho dokázal plně využívat.

Prožíval bouřlivý soukromý život. S kamarádem Miroslavem Donutilem (69) dokonce tvrdili, že měli více žen než slavný svůdník Giacomo Casanova (+73).

Tři partnerky, dvě dcery, jeden syn

Žen po svém boku vystřídal Bolek hodně. Známý je jeho výrok, že pro každé své dítě chce jinou matku. Opravdu to tak praktikoval, takže než poznal Marcelu Černou (50), měl tři potomky se třemi ženami.

S první ženou Stanislavou měl dceru Kamilu (45) – z ní se stala úspěšná scénografka. Když natáčel muzikál Balada pro banditu, došlo k velkému vzplanutí mezi Bolkem a herečkou Evelynou Steimarovou (75).

Jeho následkem bylo narození dcery Anny (41), která dnes patří k našim předním herečkám. Bolek si přál syna, ale dočkal se ho až v manželství s Francouzkou Chantal Poullain (64), která ho následovala ze Západu do tehdejšího Československa. Také syn Vladimír (31) je dnes úspěšným hercem.

Vypadalo to, že se Bolek vedle Chantal usadil, protože

Zbývá vám 69% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden