Moje šťastná hvězda

Velkoryse mu přenechala vilu!

Roman Vojtek se vrací domů

Budou to dva roky, co ROMAN VOJTEK (44) opustil krátce před porodem svou manželku TEREZU (35). Čas ovšem všechny ostré hrany obrousil a dnes už bývalí partneři žijí každý po svém. Poslední tečkou za jejich vztahem bylo majetkové vyrovnání.

Na březen roku 2015 nevzpomíná Tereza zřejmě vůbec ráda. Ve vteřině se jí totiž zhroutil celý svět. Její manžel Roman Vojtek zničeho nic zašlapal jejich desetiletý vztah do země a nezabránil mu v tom ani fakt, že v té době čekal s manželkou druhé dítě. Tereza byla jen pár týdnů před porodem a musela se vyrovnat s tím, že zůstane na oba své potomky sama. „Je to pro mě zrada
a velké lidské zklamání,“ svěřila se tehdy Vojtkova manželka. Vojtek se snažil hájit tím, že si uvědomuje, jak odporně se zachoval, a rozhodně svůj odchod od rodiny neplánoval. Nicméně už nemohl dál. A tak se rozhořela kauza, jakou český showbyznys dlouho nepamatoval. Herec a zpěvák se stal okamžitě nepřítelem číslo jedna a nebyl snad nikdo, kdo by pro něho měl vlídné slovo. Ačkoli někdo se přece jen našel, pouhých 10 měsíců poté, co Tereza porodila syna BENEDIKTA (2), se začal Vojtek ukazovat po boku mladé zpěvačky a herečky PETRY VRASPÍROVÉ (28).

Čeká je velké stěhování

Přestože se původně proslýchalo, že Roman Vojtek nechal vilu na kraji Prahy, která má hodnotu bezmála 10 milionů korun, manželce a dětem, nyní je všechno jinak. Tereza, vzhledem k tomu, že je bezhlavě zamilovaná do miliardářského synka JAKUBA MALINY (28), nechala vilu bývalému manželovi a jeho milence. Rozvod a majetkové vyrovnání tak mají dnes již bývalí partneři úspěšně za sebou. „Na všem jsme se s exmanželkou dohodli. Jsem rád, že spolu relativně vycházíme,“ prozradil zpěvák. Tereza se tak ukázala v tom nejlepším možném světle, protože i když mohla, neudělala Vojtkovi ze života peklo. Všechny teď čeká velké stěhování. Roman Vojtek se spolu s Vraspírovou stěhuje do Řitky a Tereza údajně plánuje společný život s Malinou.

Seznámili děti s milenci

„S exmanželkou známe vzájemně své partnery a vycházíme spolu všichni. Bylo potřeba se seznámit. Kvůli našim dětem,“ svěřil se Vojtek. Na svatbu či další potomky sám ale zatím nepomýšlí. „Ještě to není na pořadu dne,“ dodal Vojtek, pro kterého byla celá situace zřejmě velice nepříjemná. Nezbývá než doufat, že zpěváka brzy vztah s mladou Vraspírovou neomrzí
a nezačne se poohlížet po nějaké jiné. To ale u Vojtka asi nehrozí.

Dnes už má důvod opět se smát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden