Staré dobré časy

Velkou lásku rozředil alkohol

Staré dobré časy

Jemu vrchnost zakázala zpívat. Ji zase kvůli nespolehlivosti vyhodili z divadla. Slavní manželé Jakoubková a Novák to neměli lehké.

Vzali se, rozvedli, a přesto zůstali spolu. Dokonce prý zvažovali, že se vezmou znovu. Krásná herečka a oblíbený zpěvák však na to měli příliš krátkou dráhu života.

Od herečky Evy Jakoubkové byste určitě nečekali, že se před oltářem objeví až ve svých 32 letech. Vždyť každý chlap, kterému dovolila, aby se zblízka zahleděl do jejích velkých tmavých očí, byl jednou provždy ztracen.

První láskou byl slavný režisér

A tak si krásná Eva dlouho vlastně jen vybírala. Nabídka zájemců byla ovšem vskutku luxusní. Posuďte sami. Už v době, kdy studovala na DAMU, naprosto okouzlila režiséra

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden