Staré dobré časy

Velkou studentskou lásku ukončily nevěry

Staré dobré časy

Dvacet let jsme je považovali za ideální manželskou dvojici. Není divu, že se po rozvodu svět Jany Šulcové zhroutil.

Zamilovanější dvojice prý nikdy na DAMU nevznikla. Když mladičký Oldřich Vízner chodil s okouzlující spolužačkou z ročníku Janou Šulcovou, byla to láska jako z červené knihy. Pokračovala manželstvím jako z románu. Všichni o nich tvrdili, že tvoří dokonalý pár. Vydrželo jim to dlouhých dvacet let.

Když se Jany Šulcové (*1947) zeptáte, na jakou etapu svého života vzpomíná nejradši, řekne bez váhání, že právě na bezstarostná studentská léta. Třeba na to, jak se spolužáky z DAMU v létě vyráželi na vodu.

Pánové (Viktor Preiss, Jiří Štěpnička, Martin Štěpánek) vzali do ruky pádla a dámy (Jana Šulcová, Jorga Kotrbová, Lenka Termerová) nastavily svá těla vstříc slunečním paprskům. A ještě jeden spolužák nesměl chybět. Oldřich Vízner (*1947). Nikoho ani moc neudivilo, když se s

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden