komerční sdělení

Velký a praktický bylinkář do každé rodiny

Jaro se už pomalu blíží, a proto jsme pro vás připravili Velký a praktický bylinkář do každé rodiny. Na krásně zpracovaných stranách v něm najdete informace, kdy se bylinky sbírají a jak je nejlépe využít v domácí léčbě.

Léčivé rostliny jsme v něm rozdělili do několika kapitol, to podle toho, na jaké neduhy zabírají. Také se dozvíte, jak nejlépe jednotlivé bylinky uskladnit, abyste skutečně uchovali jejich léčivou moc. Naučíme vás, jak si pak doma připravit vhodný čaj, mastičku, nebo třeba tinkturu či sirup. Zjistíte, že to není nic složitého, a navíc vás takový domácí lék vyjde mnohem levněji než předražené přípravky z lékárny.

Skvělý rádce a pomocník

Pokud si ale na sběr bylinek ve volné přírodě netroufáte, nic se neděje. Naše rady a recepty se vám budou hodit, i když si léčivky koupíte v lékárně nebo na internetu. Pak si z nich doma můžete připravit třeba léčivý likér, víno na povzbuzení nebo výživný i hojivý pleťový krém. A to jen z několika čistě přírodních ingrediencí.

Budete tak s jistotou vědět, že vaše výrobky neobsahují žádné chemické přísady a skutečně pomáhají. Navíc vůně léčivých rostlin je doslova úchvatná a kdo jednou propadne jejich kouzlu, zůstane věčným obdivovatelem naší krásné přírody a darů, které nám tak štědře poskytuje.

Tak už se nenechte ničím rušit a zalistujte naším krásným Bylinkářem. Pevně doufáme, že se stane vaším každodenním rádcem a společníkem na cestě ke zdraví a duševní pohodě.

Titul objednávejte ZDE

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden