Moje šťastná hvězda

Velký návrat Agáty k Soukupovi?

Hanychová tvrdí, že je do ní mediální magnát stále blázen. Není to ale jen její zbožné přání?

Válka mezi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírem Soukupem (55) nemá konce. Pravým důvodem je ale podle bývalé modelky to, že se Soukup stále nesmířil s rozchodem. Prý ji stále miluje!

Už jsme si tak nějak zvykli, že život Agáty Hanychové (38) je jako jízda na horské dráze. Když už to vypadá, že bude chvíli klid, tak zaručeně přijde další velký šok. Hanychová si nedávno užila dovolenou v Paříži se svým novomanželem Miroslavem Dopitou (42).

Budou spolu zase někdy takto šťastní?

Agáta mu chybí

Právě tam ale odhalila něco, co jsme opravdu nečekali. Vyfotila ve výloze mikinu s nápisem „Můj ex mě stále miluje“ a okomentovala to slovy: „A to je, oč tu běží.“ Je snad možné, že stojí mediální magnát Jaromír Soukup (55) o to, aby se k sobě vrátili?

Pravda je, že krátce po rozchodu Soukup doufal, že si to Hanychová ještě rozmyslí. Po jejím boku působil spokojeně a část veřejnosti se dokonce shodla na tom, že má na něj pozitivní vliv, protože vypadá mladší. Soukup do vztahu, který trval jen něco málo přes rok, navíc investoval nemalé finanční prostředky.

Soukup na ní nešetřil

Dohromady ho život s bývalou modelkou měl vyjít na více než 4 miliony korun! Hanychová má ale momentálně hluboko do kapsy, a dokonce se snaží některé dárky od Soukupa prodat.

Nabízí krásný šperk v hodnotě 120 000 korun a také automobil Kia Sorento, který měl stát „v plné palbě“ 1,5 milionu korun. Když se nad tím tak zamyslíme, vlastně by se Hanychové vyplatilo, kdyby se k ní Soukup vrátil.

 Na konci roku 2023 se provdala za Dopitu.

Nejvíc trpí dcera

Ačkoli je zadlužený a je zatížený exekucemi, nijak mu to nebrání ženy rozmazlovat. Navíc by to vyřešilo i jejich současný problém. Nedokážou se stále dohodnout na tom, jak bude probíhat péče o dceru Rozárku (10 měsíců).

Momentálně má péče o dceru probíhat podle předběžného soudního opatření z minulého roku. Soukup má právo Rozárku vídat tři dny v týdnu a dva víkendy v měsíci, a to na osm hodin denně. Povídá se ale, že ani jeden se ve výchově zrovna nepřetrhne.

Vrátí se k sobě?

Soukup je pracovně zaneprázdněný a prý dceru často hlídá někdo jiný. Hanychové pak pomáhá její maminka Veronika Žilková (62) a také si platí chůvu. Uvidíme tedy, jestli opravdu existuje možnost, že by se k sobě někdy vrátili.

Momentálně to vypadá jako utopie, ale faktem je, že když se před lety rozešla Hanychová s Dopitou, také to nebylo zrovna v klidu. A o pár let později se vzali. V jejím životě se tak může stát snad opravdu cokoli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden