Moje šťastná hvězda

Velký návrat k expartnerovi?

Jen hrstka fanoušků ví, že VANDA HYBNEROVÁ (53) a JIŘÍ ŠTRÉBL (63) z Ulice bývali párem i v soukromí. A seriál je prý opět velmi sblížil.


Herci Vanda Hybnerová (53) a Jiří Štrébl (63) hrají společně v nekonečné Ulici od roku 2013. Ve skutečnosti se ale znají mnohem déle, a to nejen jako kolegové, ale i jako partneři a snoubenci.


Před šestatřiceti lety to mezi nimi bylo prý opravdu vážné, žili spolu, a dokonce se měli vzít. Oba prý na doby, kdy byli spolu, rádi vzpomínají a kdoví, možná by to dali klidně zase dohromady. Minimálně prý Štrébl, který je momentálně sám. 


Mysleli si, že je to vtip


Na sklonku 80. let spolu herci žili více než tři roky na Žižkově. Plánovaná svatba se ale nakonec nekonala kvůli byrokracii. „Já tenkrát našel krásnou zeď, na kterou jsem bílým vápnem napsal Bereme se na apríla a vyfotil to,“ vzpomínal Štrébl s tím, že když se pak nevzali, plno lidí si prý myslelo, že šlo jen o vtip.


Vanda a Jiří tvoří opravdu krásný pár.

Pravda to ale nebyla. Všechno totiž proběhlo přesně tak, jak mělo. Byly prstýnky, šaty, a dokonce i hostina. Jenom to nebylo oficiální, nešlo to. Pouhý den před obřadem se totiž snoubenci dozvěděli, že pokud by se vzali, přišli by o byt. Tehdy totiž nemohli mít manželé dva byty.

Řekli si proto, že je to hloupost, a na úřadě svatbu z čistě praktických důvodů zrušili. Protože ale měli objednané pohoštění a pozvanou rodinu i přátele, nechtěli celou akci „odpískat“. Vyměnili si proto prý prstýnky jenom tak a řekli si, že jsou prostě manželé. 

Vzali se až v seriálu 

O mnoho let později se jim poštěstilo přece jen před oltář dojít, bylo to ale v rámci natáčení seriálu Ulice. Hraje se jim spolu prý dobře, a to nejen v Ulici, ale i v celé řadě divadelních představení. „Natáčíme a vídáme se i ve volném čase,“ uvedl herec před lety s tím, že jsou přátelé.

Objevují se však náznaky, že v současné době by mezi nimi mohlo být něco víc. Štrébl má zlomené srdce nejen po rozchodu s matkou svých dětí, ale i po krachu vztahu s novinářkou Renatou Kalenskou (47). Ani Hybnerové se údajně v milostném životě nedaří. Je možné, že nakonec skončí zase spolu? Ne nadarmo se říká, že stará láska nerezaví...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden