Můj čas na kafíčko

Velký strach Kloubkové! Hrozí jí vyhazov z televize?

Myslela si, že má své místo moderátorky na Nově jisté. Jenže překvapivý odchod nebo lépe řečeno vyhazov její kolegyně Emmy Smetany (28) ji opět utvrdil v tom, že v dnešní době nemá jistého vůbec nic. A to ani v případě, že společně s Lucií Borhyovou (38) patří k moderátorským esům soukromé stanice. Jak se na možný brzký pád začala Kristina Kloubková (39) připravovat?

Chystá se na povolání manikérky

Jakožto chytrá a zdravě sebevědomá žena ví, že vznášet se s hlavou v oblacích se nevyplácí. A že život na výslunní může kdykoliv vzít rychlý konec. Proto si raději našla nový koníček, kterým se může po případném odchodu z televize živit. „V poslední době experimentuji, zajímají mě trendy v lakování i manikúra. Už se těším, až si udělám profesionální kurz,“ říká natěšená Kloubková. Mimoto si po porodu našla zálibu v domácí kosmetice. Tudíž výroba zábalu na vlasy nebo tělového peelingu je pro ni naprostá hračka. Je jasné, že se ve světě neztratí. Ale netrápí ji přeci jen něco? Kolegové prozradili, že teď prý vůbec nevypadá dobře.

Z rozchodu se už otřepala. Randí s někým jiným?

Našla si novou lásku?

Aktuálně je prý kost a kůže a váží pouhých 47 kilo! Co Kloubkovou trápí natolik, že skoro nejí? Dokonce ji kolegové z Novy musí krmit čokoládami! Jinak by se úplně ztratila. „A já je pokaždé ráda sním, takže za chvilku opět naberu,“ směje se moderátorka. Sice si z toho dělá srandu, ale povídá se, že je to možná z důvodu vážné nemoci! Nebo že by to byly jen psychické problémy? Prý stále těžce nese poslední rozchod s bývalým partnerem, tanečníkem Karlem Moravcem (38). Na druhou stranu už byla viděna po boku jiného muže! Našla si snad konečně novou lásku? Dostane ji z psychických problémů právě ona? Nebo jí pomohou až lékaři?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden