Můj kousek štěstí

Vendula Pizingerová: Chodí doma nazí. Je to v pořádku?

Legrační fotografii předvádějící, jak to chodí v domácnosti u Pizingerů, pořídilo miminko. Zní to divně, ale je to namouduši pravda.


Šestiměsíční Josífek mimoděk stiskl spoušť fotoaparátu, protože, jak tvrdí maminka, mlátil ručičkou do mobilního telefonu. Tímto kuriózním způsobem se zrodila fotografie, kterou Vendula zveřejnila. Je na ní kromě dvou velikých psů také manžel Pepa (33), pohodlně natažený na pohovce a nahý, jak ho pánbůh stvořil.


S manželem Josefem Pizingerem. Oba prý chodí s Josífkem i do sauny.

Skoro to vypadá, že členové rodiny chodí doma nazí. Toto tvrzení se ovšem Vendula pokouší vyvrátit, dušuje se, že Pepa má trenky, ale že to na snímku není vidět. „Ty jo, vypadáme jak rodina nudistů,“ děsí se zakladatelka nadace Kapka naděje.

Ujišťuje fanoušky, že ona sama chodí doma oblečená, protože je jí pořád zima, oděvy neodhazuje ani starší syn Kuba (15). Psychologové konstatují, že miminka či batolata eventuální rodičovskou nahotu nevnímají.

A jestli chtějí máma s tátou Adamovo roucho oblékat i nadále, rozhodně je dobře, když si na to bude kluk zvykat. Kolem třetího roku nutno čekat zvídavé otázky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden