Můj čas na kafíčko

Vendula Pizingerová: Udělá všechno, aby ho neztratila?

Vendula Pizingerová (46) si své soukromí přísně hájí. Proto bylo šokující, když se jí podařilo přemluvit svého mladého muže Josefa Pizingera (30), aby se svlékl skoro donaha kvůli propagaci zboží. Vytahuje se se svalnatým Pepou, aby jí ho záviděli?

Josef Pizinger (30) se ohradil, že se rozhodně nesvléká jen tak. Výjimku udělal prý jen proto, aby se veškerý výtěžek z nového parfému, kterému se stal tváří a kvůli tomu šel skoro až donaha a ukázal svou vypracovanou hruď, věnoval nadaci Kapka naděje. Tu vede jeho žena Vendula Svobodová (46), která má důvod k velké radosti a svého kolouška si tak nemůže vynachválit. Protože se jedná o kvalitní parfém, bude se jednat o velkou sumu peněz. „Pepa má krásné tělo a mě moc těší, protože je moje. A navíc vydělá ty prachy, že jo,“ vychvaluje ho do nebe. Vendula si své soukromí chrání o to více, protože zažila chvíle, kdy byla vláčena v médiích kvůli svému zesnulému manželovi Karlu Svobodovi (†68). Jak dlouho se svým urostlým mlaďochem udrží krok? V poslední době je vidět, že udělá cokoli jen aby nebyla pozadu. Snaží se být mladší, než skutečně je?

Jeho sexy pozadí musela ukázat všem!

Vztekala se a byla na samém dně

Pepa je dobrodruh, plný života a rád podniká rozsáhlé túry a výlety, ovšem jeho o šestnáct let starší manželka doslova potí krev. Neuvědomuje si svůj věk, nebo se snaží držet krok a být stejně mladá jako on? Ve slovinských horách ušli za tři dny v náročném horském terénu více než 50 kilometrů. Sama Vendula přiznala, že si sáhla na samou hranici svých možností. Přesto, jako by se nechumelilo, byla za dva dny zase v róbě a lodičkách dámou večírku a bavila se do noci s přáteli. Za celou dobu se jí v ruce neustále objevovaly drinky a smála se na celé kolo. Jak dlouho dokáže tento aktivní a náročný způsob života ještě vydržet? „Sáhla jsem si na dno, ale jsem šťastná, že jsem to dokázala! Byla jsem vzteklá i šťastná a brečela smíchy i vyčerpáním. Jsem vděčná manželovi, že s ním tohle můžu zažívat,“ prozradila nejen o náročném výletu ve Slovinských horách.

Udělali si čas i na líbací fotky.

Místo oslavy a sektu byla hádka v horách

Že je Vendula do svého mladého muže zamilovaná až po uši, je vidět. Fotky ze svých adrenalinových cest totiž pravidelně dává na sociální sítě a chlubí se tím, co všechno už s ním zažila. Jejich vztah si prošel tvrdou zkouškou, a to v momentě, kdy se vydali v Nepálu do hor. Pepa jí k narozeninám místo šatů či prstenu koupil netradiční zážitek: výšlap do hor. Místo oslavy v lodičkách a sektem se ocitla ve vysokých horách, špinavá, upocená a naštvaná. „Už smrdíme snad i z fotky, abyste si nemysleli, že je vše ideální. Už jsme se i slušně pohádali, jasně že kvůli mému batohu. To pořád řeším, ale zbytečně, protože ten bágl stejně táhnu dál,“ stěžovala si na partnerovo neustálé přehlížení její únavy. Pochopitelně kromě „smradlavých“ fotek nechyběly takové, kde se vášnivá dvojka spolu láskyplně líbá a objímá. Bylo opravdu vše tak černé, jak to Vendula viděla? „Oba jsme tam překonali sami sebe. Bylo to až na doraz. Připadala jsem si jako nebožtík Venclovský, když přeplaval kanál La Manche a vyplodil posvátnou větu: ‚Já su také šťastné!‘,“ uveřejnila na svém Instagramu hrdě u jedné z fotek, po dosažení výšky 4 000 metrů nad mořem.

Dříve dáma, dneska hledačka adrenalinu?

Soukromý striptýz v divokých horách

Většina túry po Nepálu byla pro Vendulu víc než náročná. Nakonec byl první, kdo se šel umýt do průzračné vody, právě  Pepa. S jeho  urostlým, nahým tělem se hned pochlubila na sociálních sítích. Na fotce bylo vidět skoro všechno. „Moc ráda fotím svého muže. Když jsem dostala svůj foťák, věděla jsem, že chci fotit lidi a detaily. A jediný člověk, kterého mám neustále po ruce, je Josef. Prostě můj muž v hledáčku. A tak můžu přiblížit obdivovatelkám svého muže trochu více,“ chlubí se bez studu Vendula nahým zadkem svého muže.  Počítal Pepa s tím, že jeho soukromý striptýz uvidí opravdu každý?

Fňukna, nebo opravdu tak trpí?

Obří trapas s holým pozadím

„Jsme hodně vysoko, něco kolem 3 000 metrů. Dostala jsem pochvalu, že jdu docela rychle, ale proti Josefovi jsem pořád šnek,“ popisuje průběh výšlapu na vysokou horu. Snaží se, jak může, dohánět tempo svého mladého svalovce. Po sestupu dolů zpět na pevnou zem zjistila, že si roztrhla kalhoty a kouká jí celý zadek. „Tak jsem si přes díru na kalhotách navlékla kraťasy. Model Milano 2023,“ zavtipkovala.  Pepa tento moment bohužel nezachytil včas, aby také národu ukázal její pozadí, když ona neustále ukazuje na fotkách to jeho. „Byli jsme z tý drsný túry v Nepálu celí špinaví. Museli jsme se aspoň trochu umýt do letadla,“ přiznala pravdu o tom, jak bídně na tom byla v nepálských horách, kde si prošla fyzickým a psychickým peklem  jako žena s běžnou hygienou. Jak dlouho tohle zběsilé tempo ještě vydrží?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden