Můj kousek štěstí

Vendula Pizingerová: Už nemůže dál!

Dosud se ředitelka Kapky naděje Vendula Pizingerová (47) tvářila, že se závratným tempem svého mladého manžela Josefa Pizingera (31) nemá nejmenší problém. Vedle svého sportvce musela kompletně překopat svůj životní styl.

Upachtěná a rozcuchaná se musí vláčet za svým mužem drsným terénem, leckdy i v mrazech. Zatím se Vendula tvářila statečně, nanejvýše si z Pizingerových nápadů dělala vtípky. „Kuba chodí s Pepou cvičit kruhový trénink, takže má fyzičku jak hrom.

Oni skáčou po horách jak kamzíci a já se za nimi plazím a funím jak hroch," s humorem zmínila i svého syna. Teď je ale doslova zahnaná do kouta. Přiznává, že je vedle manžela se silami u konce. Sotva se po zimě trochu oteplilo, Pizinger ji vytáhl na další extrémní výšlap - do Pyrenejí.

Tentokrát ale Vendule už skutečně tuhnul úsměv na tváři. Podle jejího vyprávění zaostávaala na samém knci výpravy a znavená jen marně křičela o pomoc. Co bylo ještě horší, jejímu druhovi zapáleného do výstupu to bylo úplně jedno a nechal ji bez pomoci.

„Musím přiznat, že jim nestačím, ale rozhodně to nevzdávám. Vždycky si říkám, už nikdy! Pak ječím na muže, že už nemůžu, tak on se se mnou moc nepáře a prostě musím," přiznala Pizingerová. Aby si alespoň trochu od toho zoufalství ulevila, posílala na internet fotografie okolní krajiny s nápisy "Vůbec to nechápu!".

Co tím myslela, je nasnadě. Nemůže pochopit, jak takové plahočení po skalách může někoho bavit. Na zájech se se svým manželem prostě neshodne. Jak tohle ale půjde dál? Pizingerové bude za necelé tři roky padesát a její fyzička se bude s přibývajícím věkem zákonitě jen zhoršovat.

Jak bude moci spolu s manželem, který sotva překročí kristova léta, aktivně trávit čas? Vendula by si nejspíš představovala relax u moře s k nihou a osvěžujícím drinkem a ubytování v hotelu all inclusiv, jenomže toho se s Pizingerem asi nedočká.

Sama totiž přiznala, že o dovolených už dávno nerozhoduje ona. Snad je rozlišné potřeby brzy na vždy nerozdělí! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden