Můj kousek štěstí

Vendula Svobodová: Proč cvičí jako šílená?

Ulovit kolouška je u žen středního, ba i vyššího věku v módě. Podobně se zachovala vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi, Vendula Svobodová (43).

Coby v pořadí už třetího manžela si vybrala syna nejlepší kamarádky Simony, Josefa Pizingera (27), který je proti ní vlastně ještě dítě. Jednu věc však zřejmě nedomyslela. Mít vedle sebe muže o šestnáct let mladšího stojí mnoho úsilí.

Vendula nyní už Pizingerová je tudíž posedlá cvičením. Trápí se v posilovně. Je o dobrých deset kilo lehčí, ale s obrovskými svaly. Dře se s činkami, což pro drobnou ženu středního věku není sport, který by lékaři doporučovali.

Zoceluje se i jinak. V Indonésii skočila ze skály, ve Španělsku vlezla v jeskyni do ledové vody, na Novém Zélandu kráčela tekoucí břidlicí. Tím vším se snaží manželovi dokázat, že se cítí neuvěřitelně mladá.

Pizingera označuje za lásku na celý život. Jenomže... kolikátou už? Na ženu s tolika životními zkušenostmi prokazuje neobvyklou naivitu. I kdyby měla svaly jako řeckořímský zápasník Gustav Frištenský, i kdyby holou rukou lámala meče jako královna Eliška Pomořanská či se její poprsí vyrovnalo Pamele Anderson, manželovu stálost to nezaručí.

Když bude Pizinger chtít utéct, uteče..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden