Moje šťastná hvězda

Vendula Svobodová se bude zase vdávat?

Už si vyzkoušela svatební šaty!

Nebyla by první ani poslední, co by se se stejným mužem postavila hned dvakrát před oltář. Prezidentka Kapky naděje VENDULA PIZINGEROVÁ (44) si zřejmě zatoužila zopakovat svůj velký den, jak jinak si vysvětlit, že byla přistižena u své dvorní návrhářky, jak si zkouší svatební šaty?

Pizingerová se před rokem provdala za svého o šestnáct let mladšího milence JOSEFA (28) a zřejmě po vzoru mnoha dalších hvězd, si chtějí svatební slib zopakovat.To ale temperamentní blondýna popírá.

Nač tedy ty svatební šaty má? Róbu si nechala ušít u příležitosti galakoncertu Kapky naděje, který se konal v Divadle na Vinohradech. „Táňa Kovaříková se mi asi chtěla pomstít.
Zvolila pro mě totiž šaty bílé barvy, proto působí svatebním dojmem,“ nechala se slyšet Vendula, která paradoxně na svůj velký den zvolila mnohem sportovnější variantu šatů. V princeznovské róbě pak na galakoncertu Pizingerová doslova zářila. Možná k tomu značně napomohla i skutečnost, že se za celý večer vybralo úctyhodných 12 milionu korun, které nepoputují jinam, než na léčbu onkologicky nemocných dětí. Volba šatů se tak zřejmě vyplatila.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden