Moje šťastná hvězda

Věra Bílá přežívala sama na ubytovně

Chvíli se zdálo, že bude Věra Bílá (†64) nejslavnější zpěvačkou za českými hranicemi. Nakonec spadla na dno.


Soukromý koncert pro bývalého amerického prezidenta Billa Clintona (77), vyprodaná Královská opera v Madridu a další slavné koncerty po celém světě.


Královna romské hudby Věra Bílá (†64) měla neuvěřitelně našlápnuto na parádní kariéru. Jenomže pak se bohužel začalo všechno bortit jako pomyslný domeček z karet. 


Hlas ji proslavil doslova po celém světě.

Přišla o své blízké

Nejprve zpěvačka ztratila adoptivního syna
Františka (†33), jehož tělo bylo nalezeno na veřejných toaletách v Rokycanech. Byla to pro ni obrovská rána a bolest. Podle policie se předávkoval drogami, šlo tedy zřejmě o nešťastnou náhodu.

O sedm měsíců později ho následoval i její milovaný manžel František (†59), když zemřel v sanitce cestou z dialýzy. Byl už těžce nemocný a lékaři mu nedokázali pomoci. Bílé se najednou zhroutil celý svět.

Peníze prohrála na automatech

Hvězda hudebního nebe zůstala sama. „Vůbec nevím, co budu dělat. Chci umřít,“ nechala se slyšet. Navíc peníze, které vydělala, velmi rychle rozházela, když kvůli závislosti na hracích automatech klesla až na úplné dno.

Zadlužila se, došlápl si na ni exekutor a nakonec skončila na otřískané ubytovně. Pak se sice ještě pokusila o návrat na výsluní, ale se skupinou Džino Rom-Rock to nevyšlo.

Pokus o návrat bohužel nevyšel.

Poslední naděje nevyšla

Své strasti a starosti prozradila veřejnosti v téměř hodinovém dokumentu Poslední naděje Věry Bílé. Paradoxně za něj dostala pouhých 10 000 korun.

Pak se pokusila ještě o jeden comeback se zpěvákem Janem Bendigem (30), ani to ale k ničemu nevedlo. V březnu 2019 zemřela ve Fakultní nemocnici v Plzni, kam byla převezena už ve velmi těžkém stavu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden