Můj kousek štěstí

Věra Martinová: Partner nesmí do baráku

Opatrná je zpěvačka Věra Martinová, co se týká vztahů. Oslavila již šedesáté narozeniny, ale o životní optimismus nemá nouzi. Prožila příliš mnoho karambolů, od autonehody přes rakovinu po rozvod, a dávno se naučila, že je třeba radovat se z každého dne, či spíš z každé chvíle.

Zakládá si na tom, že s partnerem, léčitelem Květoslavem Zmrhalem (53), nebydlí.  „Bydlím v Černošicích, on v Praze, kde také pracuje. Tři dny jsme spolu a těšíme se, že budeme zase chvíli sami. Čtyři dny spolu nejsme a těšíme se, až budeme zase spolu,“ vysvětluje Věra.

„Víme ale pořád o sobě a máme se v srdci. Tak nám to vyhovuje. Marian Jelínek, mentální kouč Petry Kvitové, mě poučil, že se takovému vztahu říká mingles.“Tento způsob společného soužití zahrnuje výhody, kterým se těší lidé nezadaní, zároveň ale umožňuje mít někoho blízkého.

První dáma české country si to nemůže vynachválit. Svatbu pochopitelně neplánuje. „Nikdy neříkej nikdy, já se ale opravdu vdávat nehodlám. Děti se Slávkem, kterému také někdy říkám Kvítko, už mít nebudeme a máme rádi svobodu.

Myslím, že člověk nepotřebuje toho druhého vlastnit,“ míní Věra. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden