Můj kousek štěstí

Věra Martinová: Zázrak, že je naživu

Raduje se, že je naživu – tak by se dalo charakterizovat nynější rozpoložení naší první dámy country hudby, Věry Martinové (56). Útrapy, které má za sebou, by vydržel málokdo.

Věra se však řídí oním: Co mě nezabije, to mě posílí. Třikrát její život visel na vlásku. Sama přiznává, že je vlastně zázrak, že se stále pohybuje v říši živých. Po listopadové revoluci naboural její vůz do sovětského obrněného transportéru.

Tehdy utekla hrobníkovi z lopaty. Všechno se to stalo možná i proto, že byla unavená ze spousty svých koncertů, z obrovské přemíry práce, kterou by nevydržel ani kůň. Zranění v obličeji ji vyděsila, bála se podívat do zrcadla.

Byla zvyklá, že je krásná a úspěšná, to všechno autonehoda rázem smetla. Jizvy na tváři si nechala odstranit laserem, šrámy na duši zůstávají natrvalo. V roce 2001 stála jen několik metrů od hroutících se mrakodrapů v New Yorku, které se staly terčem teroristických útoků.

Nejvíc se bála, že už neuvidí dceru. A jako by to nestačilo, onemocněla i rakovinou prsu. To všechno vydržela. Aby toho nebylo málo, našla v sobě sílu i na rozvod. Rozhodla se odejít od manžela a žít s léčitelem Květoslavem Zmrhalem (49), který jí pomáhal, když jí bylo nejhůř.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden