Můj kousek štěstí

Věra Špinarová: Kde skončí její věci?

Pohřbil nejenom otce Iva (†84), ale také maminku Věru Špinarovou (†65). Po její smrti syna Adama Pavlíka (42) čekalo několik více než náročných úkolů, se kterými se bude muset poprat.

Jedním z nich je také majetek Špinarové. Jak s ním Adam naloží? Nechal se slyšet, že nejtěžší na tom je uvědomit si, že tu máma není. Zanechala rodině dům, kde ji všechno připomíná. O ten se Adam musí starat.

Prodat ho samozřejmě nemůže, je plný krásných vzpomínek a zpěvaččini psi jsou tam zvyklí. Jako syn Věry Špinarové má ke všemu pochopitelně hluboký vztah. Prohlásil, že by nic, co je v domě, nedokázal vyhodit.

To jsou máminy věci, to se prostě nevyhazuje. Zároveň přiznal, že už asi ví, co s máminým majetkem provede. Dostal nabídku z jednoho muzea, prozatím tají, ze kterého, ale není to otázka jednoho roku. Příprava musí být delší, v rozmezí tří nebo čtyř let, aby to mělo hlubší smysl.

Takže tím se teď vzorný zpěvaččin syn zabývá. Díky usilovné práci kolem domu a maminčiných věcí, do níž se ponořil, myslí méně na nesnesitelnou bolest, kterou v sobě nosí vzhledem k nedávné smrti obou milovaných rodičů.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden