Můj kousek štěstí

Věra Špinarová: Lituje, že si vzala Víťu Vávru

Mladickou nerozvážností a zaslepeností omlouvá zpěvačka Věra Špinarová (64) dávný sňatek se zpěvákem Vítězslavem Vávrou (62). Vzít si Víťu Vávru za manžela patrně vyžadovalo osobní statečnost a spoustu lehkomyslnosti.

Špinarová měla odjakživa slabost pro vlasaté dlouhány, kteří byli minimálně o dvě hlavy vyšší než ona sama. Veliký a vlasatý hudebník, idol žen, interpret dobových hitů jako Dívka z heřmánkové návsi anebo Citronová holka, známé zpěvačce ukradl srdce.

Vzali se v roce 1984. Že hudebníci přitahují ženy, je známý fakt. Jenomže život s nimi nebývá snadný. Ostatně Vávra popisuje osmdesátá léta slovy: Bylo to nádherné období, holky nám na hotelích skákaly do postelí… A to jsou prosím slova ženatého muže.

Manželství trvalo šestnáct let, ale samotné vzplanutí bylo nepoměrně kratší. Nyní se Věra Špinarová nechala slyšet, že se raději neměli vůbec brát, že to byl zbytečně promarněný čas. Prý nenašli společnou cestu, protože Věra žila v Ostravě, Víťa v Praze.

Nicméně vzdálenost nebyla rozhodně to jediné, co vztah ničilo. Hlavním viníkem krachu bylo zřejmě ono skákání do postelí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden