Můj čas na kafíčko

Věra Špinarová viděla manžela v autě s cizí ženou a to byl pro ni konec!

Můj čas na kafíčko

„Když vám partner zahýbá, vezme to zábrany i vám. Řekla jsem si, že když může Pavlík, tak já taky.“

Bylo to krásné a oboustranně prospěšné manželství, i když byl hudebník Ivo Pavlík (†84) o generaci starší než zpěvačka Věra Špinarová (†65). Vztah ale nakonec ztroskotal na jeho četných nevěrách.

Do severomoravské metropole Ostravy, se kterou bude Věra Špinarová (†65) navždy spojená, se zpěvačka přistěhovala jako malá. Bylo jí tehdy sedm let. K hudbě to Věru táhlo odmalička. Šedesátá léta, kdy dospívala, probíhala ve znamení Beatles.

Mít kytaru byl její sen. Maminka jí nástroj koupila a Věra se během víkendu naučila hrát čtyři základní akordy. Víc jí to ale táhlo ke zpěvu.

Byl ženatý a výrazně starší

Nejoblíbenější společenskou zábavou pro mladé byly tenkrát takzvané taneční čaje. Na nich začala Věra zpívat už ve svých patnácti letech. Jejího nezaměnitelného hlasu si všimli

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden