Moje šťastná hvězda

Veřejnost ji nesnáší

Myslela si, že si na kritiku lidí zvykne, ale údajně nastal pravý opak. Lucie Šafářová (32) už má prý všeho plné zuby. Neustálé nadávky a předsudky už jí přerůstají přes hlavu a ke všemu jí přijde, jako kdyby to jejímu příteli Tomáši Plekancovi (36) bylo úplně jedno.

Šafářová tušila, že na její osobu nebude mít veřejnost zrovna pozitivní ohlas, ale přece jen očekávala, že to časem odezní. Ale ono to je čím dál tím horší. Jelikož je Lucie v jiném stavu, veškerý stres by se měla snažit eliminovat, protože ten má negativní vliv na miminko. Jenže ona sama neví, co má vlastně dělat, a nejraději by od všeho a od všech utekla. A to prý i včetně Plekance.

Cítí se osamocená

Šafářová se na miminko pochopitelně velmi těší, jako snad každá maminka.Moc ráda by se svým těhotenstvím chlubila a chtěla by slyšet chválu, jak krásně se zakulacuje. Nicméně když nedávno Lucie přidala na sociální sítě fotografii s rostoucím bříškem, nedočkala se zrovna vlídných komentářů.

Většina lidí ji zkritizovala, podle nich Lucie odloudila Tomáše od rodiny a teď si s ním chce zakládat novou. A ke všemu se s tím ještě přede všemi chlubí, podle nich by se měla stydět. Takové věci budoucí maminka slyšet nechce, proto se Šafářová rozhodla ze sociálních sítí trochu stáhnout. Některé komentáře ji vážně zamrzely, přitom jediné, co by si přála, by byl klid. Nicméně po boku ženatého hokejisty se jí ho dostane jen stěží.

Čeká na rozvod

Na druhou stranu sleduje, jak se má její sokyně v lásce Lucie Vondráčková (39).Šafářové se zdá, že je bezstarostná a šťastná, v podstatě jen čeká na rozvod. Navíc byla zpěvačka nedávno viděna ve společnosti sympatického sportovce a letěla v jeho doprovodu do Kanady pro zbytek věcí.Šafářová by si také přála, aby ji veřejnost podporovala stejně jako Vondráčkovou, ale to je předem prohraný boj.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden