Můj čas na kafíčko

Věří i nadále svému novému partnerovi?

Můj čas na kafíčko

Vydrží jim vztah, když jejich práce vyžaduje velmi časté a dlouhé odloučení? Cukrovali spolu ve Varech, ale to asi stačit nebude.

Ačkoli se zdá, že někdejší hlavní hvězdě Slunečné leží svět u nohou, ve skutečnosti ji dohnala realita, a to dost zákeřným způsobem. Zatímco jiné postihnou zdravotní potíže až kolem čtyřicítky, jí už teď tělo drsně připomnělo, že ani ona nevydrží všechno. A co její nová velká láska, šéfkuchař Přemek z televize?

Musí to být pro mimořádně schopnou a ambiciózní herečku Evu Burešovou (28) hodně deprimující: teď, když se znovu objevují velké možnosti i mimo televizní seriály a otevřela se divadla a kulturáky, ona stojí mimo. Doslova ji složil „houser“, otok u páteře, který se jí ozýval delší dobu a definitivně a velmi bolestivě jí zablokoval záda.

„Mám tejpy, obstřiky a injekci v zadku,“ svěřila se o lékařských procedurách, které musela absolvovat po výsledcích magnetické rezonance. Což jí od bolestí částečně pomohlo, i tak ale musela svůj program zásadně redukovat na

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden