Moje šťastná hvězda

Věří, že je to konečně ten pravý...

Moje šťastná hvězda

Po bolestném rozchodu s manželem už ani nedoufala, že by se mohla znovu zamilovat. Dokážou ale s Holomáčem překonat všechny překážky?

VERONIKA ŽILKOVÁ (60) si toho v životě prožila už mnoho. Třikrát se vdala a ani jednou jí to nevyšlo. Teď je znovu zamilovaná. Vyjde jí to alespoň s JOSEFEM HOLOMÁČEM (62)?

Když se v médiích před časem objevila zpráva, že se Veronika Žilková (60)Martinem Stropnickým (65) rozcházejí, většina fanoušků slavného páru byla v šoku. Do té doby totiž nic nenasvědčovalo tomu, že spolu ti dva řeší nějaké problémy.

Sama herečka dlouho nemohla tento fakt překousnout, a kdykoli jen mohla, do svého muže si pořádně rýpla. S tím už je ale očividně konec. Díky Josefu Holomáčovi (62) je jako vyměněná. Vydrží jí to s ním, nebo bude jen dalším z mnoha?

Dlouho se z toho nemohla vzpamatovat

Veronika Žilková snad nikdy nevypadala lépe. Přitom ještě nedávno byla jako hromádka neštěstí. A není se čemu divit. Že se s ní její životní láska rozešla prostřednictvím e-mailu, to by asi neustála žádná žena.

Záhy se navíc ukázalo, že důvodem rozpadu osmnáctiletého vztahu zřejmě byla Martinova mladičká kolegyně Markéta Horňáková (30). Tehdy si hvězda seriálu Jitřní záře myslela, že se přes takovou zradu už nikdy nepřenese. Teď se ale stal

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden