Moje šťastná hvězda

Veronice Freimanové předpověděli brzkou smrt

Po rozvodu si nechala vyložit osud

Herečka VERONIKA FREIMANOVÁ (60) se před třemi lety znovu vdala a v novém vztahu je velmi spokojená. Jak ale sama přiznává, část jejího já musela nejprve zemřít, aby mohla být znovu šťastná.

Když se dozvěděla o nevěře svého manžela JAROSLAVA BRABCE (62), úplně ji to odrovnalo. Později přiznala, že její manželství už dlouho za moc nestálo a vlastně jen oddalovala, co bylo nezbytně nutné. Přestože nevěří na hru osudu a výklady karet, teď se najednou cítila tak zoufalá, že nechala odborníka nahlédnout do své budoucnosti.

Z předpovědi mrazí

Dozvěděla se, že má přerušenou čáru života. Tehdy si myslela, že ji potká nějaká tragédie, například za volantem, ale nakonec jí došlo, že jednu velkou tragédii, při které část její osobnosti umírá, právě prožívá. „Doufám, že už jsem za tou přerušenou částí a že to špatné, co mě mělo potkat, mám za sebou,“ přeje si herečka a tvrdí, že to všechno je pro ni naštěstí už minulost, kterou nemusí řešit. Nepovedené manželství, jež trvalo skoro 30 let, jí zlomilo srdce, ale jakmile v sobě dokázala všechno uzavřít, začala znovu zářit štěstím a nová láska na sebe nenechala dlouho čekat.

Co bylo nejhorší?

Co se týče dlouhodobých vztahů a manželských slibů, začala být velice skeptická. Po rozvodu se sice cítila ode všeho osvobozená, ale ani ji nenapadlo, že by se snad znovu mohla vdát. „Neviděla jsem důvod,“ tvrdí herečka, která byla podle svých slov dlouhou dobu velmi naivní, přestože ji okolí varovalo, že by ji teď už bývalý manžel mohl podvádět. Chtěla udržet rodinu za každou cenu, to se ale obrátilo proti ní a nakonec i dcerám.

Žije další život

Na jednu stranu ji velmi mrzí, že si tím vším musely projít také její dvě dcery TEREZA (30) a MARKÉTA (23), ale na druhou stranu to pro ně byla ta nejlepší škola života, co se týče manželství. „Myslím, že dcery jsou po našich rodinných zkušenostech dobře vybaveny,“ říká s tím, že názorný příklad je vždy mnohem lepší než nějaké vysvětlování. Herečce se ale po čase začalo dařit nejen v pracovním, ale znovu i v soukromém životě a v září oslaví už třetí výročí svatby s architektem VLADIMÍREM BOUČKEM (60).

Bývalý manžel Jaroslav Brabec trápil herečku svými nevěrami.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden