Moje šťastná hvězda

Veronice Žilkové se konečně vrátil syn!

Měl problémy se zákonem

Herečka VERONIKA ŽILKOVÁ (54) má početnou rodinu, ne každé dítě je jí ale vděčné, že ho vypiplala skoro od dupaček, jak jsme minule informovali. Teď to ale vypadá, že se jí ztracené děti vracejí do mateřské náruče.

V minulém čísle jsme vás informovali o tom, jak nevděčně se zachovali k Žilkové děti, které si osvojila. Bohužel jeden ze sourozenců, mladší HONZA (25), se navíc dostal do finančních potíží a nasekal dluhy.

Bohužel ani snažení slavné rodiny pomoci nezbednému hochovi ho z potíží nevytáhlo. Jakmile mu bylo 18 let, tak zmizel. Herečka o něm dlouho nic nevěděla, až teď se ale objevil. Dokonce svoji slavnou maminku doprovodil na tiskovou konferenci k filmu Jak se zbavit nevěsty. Byl ale nesvůj a před objektivy fotoaparátů se spíš schovával.

Musel hlídat Kryšpína

Na akci přišel Honza nejen spolu s mámou, ale i s nevlastní sestrou KORDULOU (10), která si ve filmu prý objeví. Pozornost na sebe ale poutal vnuk Žilkové KRYŠPÍN (4), syn AGÁTY PRACHAŘOVÉ (30), který se neustále někam schovával, a dokonce na tiskovce zlobil tak, že shodil i propagační plakát. Spokojená rodinka sice o znovuobnovení vztahů nemluvila, je ale jasné, že k sobě opět našli novou cestu.

Může za to Kordula?

Proslýchá se, že za shledání může právě Kordulka, která Honzovi napsala, že by se s ním chtěla vidět, protože byla malá, když spolu byli v kontaktu. A také letos v březnu se nezbedný syn setkal na maturitním plese nejen s mámou, ale i nevlastní sestrou Agátou, kterou prý setkání dohnalo k slzám. Doufejme jen, že další slzy nebude rodina ronit, kdyby měl Honza zase problémy. To se ale snad nestane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden