Můj kousek štěstí

Veronika Arichteva a Biser Arichtev: Rozchod na spadnutí?

Rozchod na spadnutí? Vždy vypadali jako idylický pár. Ještě vloni v listopadu na StarDance zářili úsměvy, láskyplně se objímali a všechny přesvědčovali o tom, že oni dva jsou si souzeni. Teď musí zahájit plán B na záchranu vztahu! Všichni jen čekali, kdy herečka oznámí požehnaný stav.

Tím spíš, že dvojice už několikrát zmínila, že je miminko v plánu. Arichteva sice přiznala, že má tendence mateřství odkládat kvůli neodolatelným pracovním nabídkám, nebralo se to ale až tak vážně. Měsíc sem, měsíc tam, potomek přijde na svět jistě co nevidět.

Jenomže realita je podle všeho úplně jiná. Přerostla v drama. Došlo na lámání chleba! Arichteva se k založení rodiny stále ne a ne rozhoupat. Navzdory siláckým řečem dělala všechno pro to, aby snad náhodou neotěhotněla a neuniknul jí nějaký kšeft.

A podle nejnovějších informací jejímu manželovi už došla trpělivost. Ve svém věku by si představoval, že bude tátou od rodiny, uvědomuje si, že mu časem budou síly ubývat a jistě i slábnout nervy, které by zvládly malé křiklouny.

Například hudebník Felix Slováček (76) odmítá mít se svou nladou milenkou dítě kvůli vysokému věku. Říká, že otec by svého potomka měl odvést alespoň do první třídy. Na své touhy se režisér velmi silně upnul.

Je kvůli tomu snad schopný obětovat i své manželství! Na herečku začal vyvíjet velký tlak. Nejspíš to už přesahovalo všechny meze a ona měla jen dvě možnosti. Buďto se smířit s tím, že se manželství rozpadne nebo zkrátka na manželovo přání kývnout a opravdu se soustředit na početí miminka.

Vyhrála druhá možnost. Začali pracovat na miminku. "Řekli jsme si, že už to nebudeme odkládat," svěřila se sama Arichteva. Teď už prý jen kouká, aby měla těhotenství rychle za sebou a mohla se už těšit z narozeného roztomilého děťátka, které jim možná zachrání vztah.

Asi se jí muselo hodně ulevit, když se atmosféra v domácnosti uklidnila. Už nemusí čelit věčnému naléhání a výčitkám ze strany Bisera. To nejtěžší období však přijde teprve po porodu. Biser se bude muset pořádně otáčet v práci, aby sám zastal náročný rodinný rozpočet a Arichteva bude dlouhé dny trávit mezi přebalováním, kojením a uspáváním malého.

Možná bude mít štěstí a narodí se jí to nejhodnější miminko, které ji nechá v noci spát, stejně tak ji ale mohou čekat i dlouhé roky bezesných nocí a utišování. Teprve to partnerský vztah dokonale prověří.

Držíme jim palce! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden