Můj kousek štěstí

Veronika Arichteva: Bio matka z ní nebude

Těhotná Veronika Arichteva se pečlivě připravuje na mateřství, brzy porodí manželovi, režiséru Biseru Arichtevovi (43), vytoužené miminko. Při pečlivém studiu literatury pro budoucí maminky narazila hvězda seriálu Slunečná na knihu Vychováváme děti a rosteme s nimi, která ji pořádně hnula žlučí.


Jedná se o kontroverzní dílo o moderní výchově, pojednávající o tom, že se sebemenším děťátkem se lze na všem rozumně domluvit, že by dítě mělo o sobě od začátku rozhodovat a prosazovat své názory.

„Neumím si představit, že bych chtěla vychovávat dítě tak, že ho nechám se samo rozhodovat, v kolik půjde spát a co bude jíst. Nemyslím mezi jablkem a okurkou, ale mezi okurkou a hranolkama.

Tak je mi jasný, po čem chmátne,“ diví se knize Arichteva. Vypadá to, že se z ní vyklube rozumná maminka. „Nebo ho nechat se rozhodnout, jestli si ten bordel v pokojíčku uklidí,“ pokračuje v úvahách hvězda seriálu První republika.

Málokoho překvapí, že knihu naopak velebí známá bio matka Tamara Klusová (32), manželka Tomáše Kluse (34). „Vychováváme děti a rosteme s nimi je kouzelná. Miluji ji!“ rozplývá se Tamara.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden