Můj kousek štěstí

Veronika Arichteva: Bude konečně chovat?

Jindy štíhlá jako proutek, dnes mírně korpulentní. Veronika Arichteva, hvězda seriálu První republika, udivila fanoušky postavou, která nepostrádá barokní tvary.

Protože od její svatby s režisérem Biserem Arichtevem (43) uplynulo šest let a sama zjara oslavila Kristova léta, nebylo by divu, kdyby čekala miminko. V poslední době se jí na to ptá kdekdo, a tak je neustálými dotazy už trochu podrážděná.

“Ne,” odpovídá nevrle. “Mám deset kilo navíc, než jsem měla před rokem touto dobou,” dodává. Důvodem není těhotenství, ale skutečnosti, že loňská účast ve StarDance herečce zaručila postavičku jako lusk.

Jakmile z taneční soutěže vypadla, váha jako by se zbláznila: kilogramy nemilosrdně přibývaly. Organismus zvyklý na neustálý vysilující pohyb bohužel reagoval nadváhou. Svým způsobem je škoda, že se nejedná o těhotenství.

Teď by byla vhodná příležitost. V Letních shakespearovských slavnostech Veronika účinkovala v Zimní pohádce, hrála také v představení Meda o životě Medy Mládkové. Nyní má malou pauzičku, kterou by mohla smysluplně využít.

Sice zkouší další hru, ale existují přece alternace. A Veronika se o práci po eventuelní mateřské dovolené bát nemusí. Proč také, když má za manžela režiséra? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden