Moje sladké tajemství

Veronika Arichteva: Dítě nebude! Přijde tím o manžela?

Toužila být mladou maminkou. To se jí už nesplní!

Herečce Veronice Arichtevě (31) se v poslední době po pracovní stránce velmi daří. Ale co dítě, na to nemyslí? Jestli na miminko nedojde, nepřijde o svého manžela?

Krásná Veronika Arichteva (31), kterou znáte ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, žije již několik let se svým manželem, bulharským režisérem Biserem Arichteva (40). Už před rokem však tvrdila, že by si s partnerem rádi pořídili dítě. Zatím si však půjčuje jen ta cizí a vypadá to, že ona sama se maminkou asi jen tak nestane.

Plné ruce práce

Plány jí totiž překazil nával pracovních nabídek, které samozřejmě nechce odmítnout. Je to především tím, že dlouhou dobu se jí v kariéře nedařilo tolik, jako je tomu nyní.

Veronika v plavkách, které sama navrhla.

Teď jí ale chtějí všude. Možná za všemi úspěchy stojí humorná holčičí show 3v1, kde společně s Martinou Pártlovou (38) a Nikol Štíbrovou (30) natáčejí vtipná videa. Ta jsou natolik povedená, že Veroniku zřejmě zařadila mezi žhavé zboží showbyznysu.

3v1 mají humor v malíčku.

Díky ní ostatně Veronika pracuje i v rádiu a také se na podzim předvede v další řadě úspěšného seriálu První republika. To ale ještě není všechno. „Do toho mám nabídky do filmů a ráda bych je přijala,“ dodala Veronika. Vypadá to tedy, že z pracovních nabídek září štěstím.

Na svého muže je pyšná

Bude ji to stát manželství?

Herečka se tak možná cítí být na vrcholu kariéry, ale co na to její manžel? Biser má už sice z předchozího svazku syna Theodosia (8), ale s Veronikou by si dítě velmi přál.

Dočká se i svého miminka?

Jenže takhle se ho asi jen těžko dočká. Hrozí tak, že se kvůli hereččině vášni k práci rozvedou? Jejich vztah by snadno mohl uvíznout na bodu mrazu a bez dítěte se nebude vyvíjet dál. Zvládnou takovou krizi, nebo nakonec půjdou od sebe?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden