Moje šťastná hvězda

Veronika Arichteva: Je manželovi nevěrná?

Herečka Veronika Arichteva (32) si poslední dobou nabrala ještě víc pracovních příležitostí než kdy předtím. Už v minulosti si přitom její manžel Biser Arichtev (42) stěžoval na to, že jeho manželka neustále někde lítá.Není tajemstvím, že on už by se delší dobu rád usadil a založil rodinu, ale Veronika má očividně o životě úplně jiné představy. Chce ze své kariéry vymačkat nejvíc, co jde, protože časem už nemusí být tolik žádaná.

Trénuje step

Nedávno prý dokonce svému muži slíbila, že se o dítě budou společně snažit a že se jim to povede. Nicméně to mu nejspíš jen mazala med kolem pusy, aby od něj měla alespoň chvíli klid. Arichteva se na svých sociálních sítích dokonce pochlubila, že začala trénovat step.

Zřejmě má tolik energie, že už neví, do čeho ji vkládat. Údajně trénuje e svým tanečním partnerem ze Star-Dance Michalem Necpálem (31), tím pádem spolu tráví snad každou volnou chvilku. Údajně něco plánují, ale zatím to nechtějí vypustit na veřejnost. Co mají za lubem? A ještě důležitější otázkou je, jestli o tom ví Veroničin manžel.

Nemá problém se žárlivostí?

Jeho manželka tráví víc času se svým tanečním partnerem než s ním. Věčně prý není doma a málokdy s ní je normální řeč.Biser podle jejich přátel dost žárlí a nelíbí se mu, že se jeho žena neustále stýká se svým tanečním partnerem. Údajně občas domů chodí i v pozdních večerních hodinách a tím pádem se nabízí otázka, jestli není Veronika svému muži nevěrná.

Tančit několik hodin v kuse až do noci a věnovat veškerou energii jinému muži, to prý nemůže skousnout. Jediné, co by si prý Biser přál, je, aby se s Veronikou mohl konečně usadit. Ta má ale teď zřejmě jiné starosti a zakládání rodiny to rozhodně není. Snad s ní brzy neztratí trpělivost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden