Můj kousek štěstí

Veronika Arichteva: Končí ve Slunečné?

Za všechno se platí, tak už to zkrátka v životě chodí. Veronika Arichteva dlouho odkládala těhotenství: jednou kvůli významné seriálové roli, jindy vzhledem k účasti v taneční soutěži StarDance. Pak se ale sama vylekala, i tak moderní ženě jako je ona bylo jasné, že těhotenství nelze odkládat donekonečna.


Mezitím však získala roli v seriálu Slunečná, který se v poslední době stává pro herce nejvyšší televizní metou. O úlohu vychytralé přítelkyně hlavního hrdiny Marka Lambory Veronika nesmírně stála, a také ji skutečně získala. Jenže, jak se ukázalo, je v pátém měsíci těhotenství. Nelze vyloučit, že o práci snů přijde. „Samozřejmě bych ráda točila dál, ale vůbec nevím, jaké budou podmínky,“ konstatuje manželka režiséra Bisera Arichteva (43). „Netuším, jak se pandemie vyvine, co bude v létě, a tak nedokážu říct.

Miminko je teď nejdůležitější, ale pokud se situace uklidní a ukáže se, že pro mě natáčení jako pro těhotnou není rizikové, tak uvidím,“ naznačuje, že by možná neřekla ne, zároveň se ovšem bojí o zdraví miminka. Zajímavé je, že scenáristé prý s těhotenstvím její postavy počítali. To by Veronice hrálo do karet. Ale s kým bude seriálová Denisa těhotná a kdy, to je prý tajemství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden