Můj kousek štěstí

Veronika Arichteva: Konečně matkou?!

Už to vypadalo, že hodlá odkládat mateřství donekonečna. Její okolí zpozornělo. Chce se snad půvabná Veronika Arichteva zcela obětovat kariéře? A nebude za takových deset či patnáct let trpce litovat, že si zničila život? Ostatně říká se: světská sláva, polní tráva.

Tak teď už si snad mohou blízcí oblíbené herečky konečně oddechnout. Veronika, jak se zdá, dostala rozum. Zazářila ve filmu Narušitel, hraje v Letních shakespearovských slavnostech, stala se jednou z hvězd seriálu První republika, tančila v televizní soutěži StarDance.

Přijde teď na řadu konečně miminko, jehož početí s manželem, režisérem Biserem Arichtevem (42), tak dlouho odkládají? "Co bude dál?" uvažuje nahlas půvabná brunetka. "Asi miminko. Je na čase se v životě trošku někam posunout.

" Jenomže takhle už hovořila poté, co vypadla ze StarDance. Pak přišla nabídka na roli v Shakespearovských slavnostech. Plán mít miminko byl zase kamsi odsunut. A ukázalo se, že hned po prázdninách chce herečka zkoušet další dvě divadelní hry.

Dá se to skloubit s plánováním přírůstku do rodiny? "Asi to půjde," myslí si Veronika. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden