Moje šťastná hvězda

Veronika Arichteva: Má problém otěhotnět?

Je to sebestředná a vypočítavá ženská, nebo žena, kterou potkal strašlivý osud? O Veronice Arichteve (33) kolují nejrůznější řeči, mezi které patří například to, že nechce dítě, protože si chce ještě užívat života, pracovat a cestovat.

Což mnozí její kolegové, známí i příznivci berou za známku velké sobeckosti. Jenže možná je to všechno úplně jinak. Jedna z jejích velkých kamarádek se údajně před pár dny nechala slyšet, že Veronika má mnohem vážnější problém, o kterém raději vůbec s nikým nemluví.

Ví o něm prý jen její rodina včetně manžela. O co jde? Prý trpí nějakým velmi ojedinělým onemocněním, které jí znemožňuje otěhotnět! Údajně jí lékaři řekli, že šance na to, aby měla vlastního potomka, je velmi mizivá.

Má vážnější problémy, než si všichni mysleli

A tak se údajně s manželem Biserem Arichtevem (42) nyní dohadují o tom, zdali by nebylo nejrozumnější dítě adoptovat. Jenže ani jednomu se do toho nechce. Biser už vlastní dítě má a Veronika se stále necítí být matkou. Jenže čím později by chtěli dítko adoptovat, tím menší šanci mají, že jim skutečně někdo do péče miminko svěří.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden