Můj kousek štěstí

Veronika Arichteva: Manžel jí dal nůž na krk?

Manželství herečky Veroniky Arichtevy (33) a režiséra Bisera Arichteva (42) se opět otřáslo v základech. Šlo o neřest, kterou muž divy nemohl vystát. Podle všeho vážně hrozilo, že se na vždy rozejdou. Už nějaký ten pátek se mluví o tom, že manželství herečky Veroniky Arichtevy a režiséra Bisera Arichteva není zrovna idylické.

A jak vidno, nezměnilo se to k lepšímu. Vzduchem létají ultimáta pod pohrůžkou rozchodu! Temperamentní herečka si vždy mezi natáčením užívala své cigárko. Život bez cigaret si v herecké branži neuměla ani předsavit.

Teď má se svou závislostí utrum. Zatrhnul jí to její manžel! Jak nyní vyplouvá na povrch, vztah drtí nejen nedostatek času na společné chvíle, ale dosud i to, že Arichteva svému muži jednoduše zpáchala.

Prý herečce neustále vyčítal, že je nelibě cítit cigaretami. Chtěl, aby s nikotinem skončila. Dokonce kvůli tomu před lety s kouřením přestal i on, aby šel příkladem. Veronika se své neřesti ale nehodlala vzdát.

To, že se nechala nyní donutit přejít na elektronické cigarety, které nejsou ve vzduchu cítit, podle lidí z jejího okolí prý nasvědčuje tomu, že situace musela být hodně kritická. "Nejspíš jí dal na vybranou – buďto on nebo cigarety, jinak si to neumím vysvětlit," zamýšlí se kolegyně herečky.

Manželství zachráněno, otázkou je, na jak dlouho. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden