Moje šťastná hvězda

Veronika Arichteva: Manželství v krizi kvůli kariéře

Herečka Veronika Arichteva (32) už poněkolikáté odložila mateřství kvůli práci a v jejím manželství to začíná povážlivě skřípat. A rozhodnutí, znovu se přestat snažit o potomka zřejmě není jediným důvodem, proč se její vztah s manželem dostává do krize.

Riskantní vztah

Herečka se s režisérem Biserem Arichtevem (42) seznámila před pěti lety při natáčení seriálu Vyprávěj a záhy se vzali. Loni byla hvězdou První republiky, kterou opět režíruje její muž. Vztah s úspěšným režisérem je pro každou herečku požehnáním, protože jí zajišťuje stálý přísun práce. Kariéra Arichtevy také na nějaký čas nabrala vítr do plachet, ale v poslední době to vypadá, že některé věci podcenila.

Zákony showbyznysu jsou nemilosrdné a jakmile některý tvůrce jedinkrát selže, může se snadno stát, že se na výsluní už nikdy nevrátí. A jestliže si Arichteva zvykla, hrát výhradně pod vedením svého muže, stačí, aby natočil jeden propadák nebo aby jeho seriálu klesla sledovanost, a rázem bude v hodně obtížné situaci.

Románek s tanečníkem?

Herečka zazářila v poslední řadě StarDance a i když vypadla v semifinále, její kariéře účast v populární soutěži jistě prospěla. Ale prospěla také jejímu manželství? O svém bulharském manželovi sice herečka tvrdí, že není vůbec žárlivý, ale jiskření mezi ní a jejím tanečním partnerem Michalem Necpálem (31) by neviděl jen slepý.

Arichteva se navíc před časem v souvislosti se StarDance zmínila, že její manžel není zrovna nadšený ani zvlášť vynikající tanečník. A kterému muži by se líbilo, sledovat několik měsíců spolu s miliony diváků, jak jeho žena září v objetí profesionálního tanečníka a sklízí za to ovace? Tím spíš, že ze zákulisí soutěže občas unikaly pořádně peprné historky.

Manžel na suchu

Rozhodnutí odložit rodičovství se spolu s intenzivními tréninky a televizními přenosy neblaze podepsalo na jejich intimním životě. Herečka trávila veškerý čas v tělocvičně nebo na parketě, domů chodila na pokraji vyčerpání a není divu, že jí na „manželské povinnosti“ nezbývala energie.
A vynucená sexuální abstinence žádnému muži na pohodě nepřidá. Jestli si Arichteva brzy nesrovná priority a nebude se víc věnovat rodinnému krbu, může se snadno ocitnout bez partnera i chlebodárce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden