Můj kousek štěstí

Veronika Arichteva: Těhotenské nářky

Hvězda seriálu Slunečná Veronika Arichteva už ví, že těhotenství je sice nejkrásnějším obdobím v životě každé ženy, ale zároveň, jak se říká, pěkně o nervy.


Kulatící se bříško, přibývající kilogramy, do toho žhavé letní počasí, a když se přidá zástup zvědavců, kteří kladou nevhodné otázky, nastávající maminku z toho až bolí hlava. Myslím, že nastal čas si vypsat pár zásadních vět, co neříkat těhotným,“ konstatuje manželka režiséra Bisera Arichteva (43). „Počkej, až ti to mega břicho popraská.

Těch strií se už nikdy nezbavíš,“ tak zní věta, kterou sdělí těhotné mladé ženě jen rozený hulvát a neotesanec. Není společenské také poukazovat na to, jak velké má dotyčná bříško, tázat se, zda nečeká náhodou dvojčata anebo zda, vzhledem k hmotnosti břicha, nebude rodit už hned zítra.

Zakazují se i varování typu: „Teď máš klid, ale počkej, až se to narodí, pak to bude strašný!“ Nemělo by se ani poukazovat na to, že bříško je naopak malé: „No to jsi teda moc nepřibrala, to není dobrý pro dítě, nemá se z čeho vyvíjet.“ Takže až Veroniku potkáte, víte, na co se nemáte ptát, pokud nechcete nastávající mamince zcela zkazit náladu. A nikdy jí nezakazujte kávu. Jedna přece nemůže škodit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden