Můj kousek štěstí

Veronika Arichteva: V objetí cizího chlapa

Zdánlivě nevinný videoklip málem stál Veroniku Arichtevu příliš mnoho. Hvězda seriálu První republika evidentně chtěla pomoci dobříšské kapele Robin, a tak kývla na nabídku účinkovat v jejich videoklipu.

Poté se ovšem rozpoutalo cosi ne nepodobného peklu. Hereččin manžel, režisér Biser Arichtev (42), se sice narodil v Ostravě, ale vzhledem k původu rodičů mu v žilách koluje divoká bulharská krev. A muž, jehož předkové pocházejí z Balkánského poloostrova, by jen těžko mohl unést skutečnost, že jeho manželku objímá někdo jiný.

Tak to totiž předepisoval původní scénář klipu Opona. "S Verčou se známe dlouho, párkrát jsme spolu už spolupracovali a do příběhu se mi moc hodila, tak jsem ji oslovil a ona přijala. Co se týče těch objetí, v původním scénáři měly být i nějaké polibky, ale to jsem radši vyškrtnul," svěřil se Robert Štaffen, podle jehož přezdívky Robin se kapela jmenuje.

To tedy mladík udělal správnou věc. Biseru Arichtevovi nevadí, když erotické scény, v nichž účinkuje Veronika, režíruje on sám. Běda však, kdyby tyto choulostivé věci neměl pod kontrolou. Byl by snad schopen mladíčka z dobříšké kapely i fyzicky napadnout? Pravděpodobně byl! Horké hlavy z Balkánu nelze podceňovat.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden