Můj kousek štěstí

Veronika Arichteva: Zradily ji kamarádky!

S tím herečka Veronika Arichteva (32) nepočítala! Když si před pěti lety brala svého současného muže, režiséra Bisera Arichteva (42), myslela si, že to pro ni bude mít samé výhody. Sama jednou prohlásila, že si musela vzít režiséra, aby si také zahrála ve filmu.

Možná to myslela trochu v legraci, ale bylo by divné, kdyby nikdy nepomyslela na to, že manželství s režisérem bude mít velké plusy. Jenomže realita je ještě trochu jiná. Jsou věci, které se ji na manželství s Biserem vůbec nezamlouvají! Herečka si před nedávnem postěžovala, že to má i velké nevýhody.

Například že přichází o své kamarádky. A co víc – musí se bát, aby nepřišla i o svého muže. Proč? Její dobré známé, které jsou převážně herečkami, prý teď místo ní kontaktují jejího manžela. "Kamarádky? Ty mi spíše ubývají," přizanala s tím, že se to děje od té doby, co si vzala Bisera.

Prý místo aby někdy napsaly jí, napíšou jejímu muži. "Mě obchází, protože mě nepotřebují, aby získaly roli. A já jim jenom říkám: holky, už je zadanej, sorry," svěřila se Architeva. Zatímco tedy jí se už přítelkyně neozvou, začaly nadbíhat jejímu manželovi.

Je jasné, že herečka musí cítit velké rozčílení. Kde má záruku, že některá z nich to na Bisera nezkusí přes ženské zbraně? Klidně by se mohly pokoušet režiséra svést, jen aby získaly vysněnou roli. A jistě by to v herecké branži nebyl první a poslední takový případ.

V sázce je dítě! A Veronika si toho musí být samozřejmě vědoma. Dost možná trne hrůzou, aby jí některá manžela neodloudila. Vždyť spolu plánují rodinu! Dokonce se před pár dny spekulovalo, že by herečka mohla být v jiném stavu.

Byla totiž viděna s nápadně vyklenutým bříškem. Herečka to ale poté popřela, s tím, že to jsou jen přebytečná kila z dovolené v Thajsku, na které mlsala víc, než je zdrávo. Arichtevě nezbývá nic jiného, než doufat, že její muž všem chtivým kráskám odolá a jen ona zůstane na vždy tou jeho jedinou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden