Moje šťastná hvězda

Veronika Freimanová: KONEČNĚ DOŠLO NA USMÍŘENÍ!

Bála, co s jejími dcerami bude

Dlouho jí dcera TEREZA BRABCOVÁ (30) nemohla přijít na jméno. To už je ale naštěstí minulostí. Nedávno totiž VERONIKA FREIMANOVÁ (61) prohlásila, že se konečně s dcerou usmířila. „Teď bych řekla, že se nám povedla ta nejkrásnější věc, která se mamince a dcerám povést může.
Totiž že se z nás staly kamarádky, i když to není to nejvýstižnější slovo. Prostě patříme k sobě. Jsme parťačky,“ rozplývá se. Ale proč se vůbec pohádaly tak, že spolu nemluvily?

Neustály rozvod rodičů

Prý proto, že když se herečka rozváděla se svým bývalým mužem JAROSLAVEM BRABCEM (63), obě její dcery, MARKÉTA (23) i Tereza, tíhly spíš k otci a na matku zanevřely. Když ale Tereza přestala studovat vysokou školu, začala se s matkou pomalu zase bavit. Herečka se vždycky bála, co s jejími dcerami bude, zda-li si dokážou zajistit slib nou budoucnost, ale teď už se nebojí. Je na své dcery pyšná, a to i navzdory Terezinu nedokončenému studiu.

Úspěšná manažerka

„Jsem opravdu pyšná, jak si obě vedou,“ pochvaluje si herečka s tím, že na starší Tereze obdivuje to, že se vypracovala na pozici manažerky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden