Moje sladké tajemství

Veronika Freimanová: Nechtějí ji ve filmech? Přichází o peníze!

Hraje čím dál méně a divadlo ji nemůže uživit!

Oblíbená filmová a seriálová herečka Veronika Freimanová (61) šla dřív z role do role. I ve zralém věku vypadá k světu a divákům má co nabídnout. Proč ale nemůže natrefit na nějakou lépe placenou práci?

Naposled herečka Veronika Freimanová (61) hrála ve filmu před dvěma lety a to ještě pouze ve vedlejší roli v televizní pohádce Korunní princ. Že by pro ni u filmu už nebyla práce? Ještě přece vypadá dobře a mezi diváky je oblíbená.

Bývalý manžel Brabec jí utekl 27za jinou.

Pamatují si ji už jako mladou učitelku v legendárním snímku Sněženky a machři. Hraje za almužnu Herci většinou pracují až do vysokého věku. Má tedy před sebou určitě ještě pár produktivních let. Pokud tedy nemá naspořeno tolik, že by si už mohla dovolit odejít na odpočinek.

Freimanová se s nedostatkem příležitostí u filmu vyrovnává po svém. Finance jsou stále potřeba a tak hraje alespoň divadlo. To je ale odvětví, kde na účet velké sumy jistě nechodí. Mnozí herci divadelní platy považují dokonce za almužnu.

Už hraje jen vedlejší role. Z čeho bude žit?

Neměla by se přece jen ještě snažit získat nějakou lépe placenou práci? Z b y - tečně tak přichází o peníze, které by ještě ze své slávy mohla vytěžit. Živí je manžel? Před čtyřmi lety si Freimanová vzala jihočeského architekta Vladimíra Boučka (62).

Divadla prý moc dobře neplatí.

Je možné, že peníze nemusí řešit, protože ji živí úspěšný manžel? Předtím byla třicet let vdaná za režiséra Jaroslava Brabce (63), který jí utekl za Olgou Menzelovou (39). Má s ním dvě dcery - Terezu (30) a Markétu (24).

Má našetřeno z učinkování v seriálu Vypravěj?

Právě mladší Markétě musela herečka platit studium v zahraničí v řádu statisíců korun! Pěkně se tedy práskla přes kapsu. Třeba by dcery ještě sem tam ocenily malou finanční výpomoc od maminky. Neměla by myslet přece jen ještě i na ně?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden