Můj kousek štěstí

Veronika Freimanová: Promluvila o svatbě i o manželovi

Herečka Veronika Freimanová (60) veškeré trápení s nevěrným exmanželem, režisérem Jaroslavem Brabcem (61), hodila za hlavu. Za dramatickým rozchodem udělala tlustou čáru.

Nebude přece po celý zbytek života myslet na to, jak ten její nevěrník přivedl do jiného stavu Olgu Menzelovou (38), provdanou za režiséra Jiřího Menzela (78). Důvěru Veroniky Freimanové v muže obnovil až její druhý manžel, architekt Vladimír Bouček (60).

Před třemi lety se za něho v tichosti provdala, o svatbě se rozhodla promluvit až nyní – výjimečně, protože obvykle si soukromí pečlivě střeží. Na svatební obřad pozvali ženich s nevěstou jen své děti, jinak nikoho.

Starší svědčily, mladší šly za družičky. Obřad proběhl na píseckém zámku – ve tmě a v dešti. Dvojice totiž vše plánovala v létě. Ti dva si zkrátka neuvědomili, že na podzim už to bývá s denním světlem a počasím trochu jiné.

Poprchávalo, hrad se rozsvítil, a nevěsta konstatovala, že je to sice nezvyklé, ale velmi romantické. Herečka se bavila i tím, že budoucího ženicha strašila vidinou svatebních šatů, které si hodlá obléknout.

Tvrdila, že bude vypadat jako obrovský šlehačkový dort. Ve skutečnosti se prý oblékla přiměřeně věku, střízlivě a elegantně. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden