Můj kousek štěstí

Veronika Khek Kubařová: To manželství prošlo ohněm

V seriálu Hvězdy nad hlavou hraje učitelku Pavlínu působící v deváté třídě. Úsměvné je, že se i Veronika Khek Kubařová (34) málem stala učitelkou. Kdyby ji nepřijali na konzervatoř, přála si studovat pedagogickou fakultu.

Ostatně i její maminka učí. Ale díky tomu, že Veronika konzervatoř skutečně vystudovala, se v Městském divadle Mladá Boleslav seznámila s režisérem Pavlem Khekem (42). Od začátku to s ním neměla tak docela jednoduché.

Už jenom to příjmení! Od svatby je herečka terčem nesčetných vtípků. Ptají se jí, zda se provdala za Kambodžana. Nebo za Afričana? Naznačují, že ono „khek“ zní jako kýchnutí.

Umíš striptýz?

Veronika připouští, že nové příjmení se špatně vyslovuje. Ale v rodině jsou poslední dvě holky Kubařovy, a ona nechtěla, aby rod vymřel po přeslici. Zároveň toužila hrdě předvést světu, že se vdala. Příjmení je germánského původu, manželova rodina k němu přišla zřejmě během třicetileté války. Veronika s Pavlem se seznámili netradičně.  „Obsadil mě do maličké role prostitutky a na zkouškách na mě pokřikoval, jak mám správně dělat striptýz,“ vzpomíná brunetka.

Trochu divous

Hrála Markétu Lazarovou v divadle ABC, to už maličká role nebyla. Režie se ujal Pavel Khek. Začali spolu chodit a před šesti lety se vzali. Hvězda pohádky Nejkrásnější hádanka anebo filmu Ženy v pokušení musela překousnout i fakt, že manžela provází pověst divouse.

Však to i sama připouští: „On je prostě někdy při práci docela divokej. Režíruje zásadně bos, v teplákách. Běhá při tom mezi řadami sedadel, skáče na jeviště.“ Ale když sleze z pódia, promění se prý v jemného člověka s hlubokou duší.

Kostlivci ve skříních

Kubařová bývá během rozhovorů s novináři až nezvykle otevřená, na což si každá celebrita netroufne. „Můj manžel na mě moc nežárlí, já na něj docela ano,“ povzdechla si. „Na všechny ty mladé herečky, se kterými zkouší.“ Vzájemný vztah prověřila i pandemie, kdy jeden ani druhý neměli práci a trpěli ponorkovou nemocí.

„To pak vystupují na povrch všechny nevyřčené věci, vylézají všichni kostlivci. Takže jsme určitě měli co k řešení,“ prohlásila. Vše dobře dopadlo, kostlivci jsou zpět ve skříních a jede se dál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden