Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr: Teď se o vztahu rozhodne!

Jaromír Jágr (46) a Veronika Kopřivová (27)  stojí před velkým rozhodnutím. Co bude s jejich vztahem? A jaké poselství skrývají tajemná slova Kopřivové? Je to pár dní, co přítelkyně Jaromíra Jágra, Veronika Kopřivová, vystavila na internetu podivné hlášení.

„Zazvonil zvonec a jednoho příběhu je konec,“ zněla věta jako výstřel do tmy. S čím to souvisí, ale neuvedla. Každého, kdo historii tohoto páru zná, by napadlo asi jediné – vztah slavného páru je u konce.

Že jejich lásce zvoní umíráček, se spekuluje už dlouho. Jak je to tedy doopravdy? Už před nedávnem jsme psali, že život v Čechách Kopřivové moc nevoní. Líbilo se jí bydlet s Jágrem na prosluněné Floridě, ale usadit se s ním v Kladně, kde bydlí teď, rozhodně netoužila.

Blondýnka říká, že v Čechách jsou lidé nepřející a závistiví. Je pravdou, že ve svém rodišti příliš fanoušků nemá. I proto ji to stále táhne za oceán a tráví tím pádem více času na cestách s kamarádkami než se svým přítelem.

Zatím je to sotva pár měsíců, co to takhle praktikují. Je však zřejmé, že tento styl soužití nemůže trvat dlouho. Dá se předpokládat, že výlohy za cesty Veronice financuje hokejista. Ona by to ze svých výdělků z internetového obchodu poplatila jen těžko a pro Jágra, který je zajištěný na několik životů, je zanedbatelné, pustit nějakou korunu.

Jak ale může vypadat takový vztah? Časem nejspíš začne mít sportovec pocit, že ho kráska jen využívá. Že vlastně každý žije někde jinde a času, kterého tráví spolu, je jen minimum. Zákonitě vyvstává myšlenka, zda Veronika více než jeho nemiluje jeho peníze.

V takové chvíli by mohl Jágr říct "dost". A kdo ví, jestli právě na toto Kopřivová svou hláškou nenaráží. Třeba Jágr praštil do stolu s tím, že to takhle dál nejde a oba musí udělat radikální změnu.

Možná se rozhodli, že společně založí rodinu v Ćechách, kde se nyní usídlili. V úvahu ovšem přichází i to, že se Jágr nechal přesvědčit, aby hokej úplně pověsil na hřebík a vrátili se na Floridu. Třetí možností je skutečně už jen to, že si půjdou každý po svém.

Jágr zůstane na blízku svým milovaným rodičům v Kladně a Veronika si najde jiného boháče na Floridě. Jak se tedy rozhodne? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden