Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Blondýnka ztrácí nervy

Má expřítelkyně Jaromíra Jágra (47) Veronika Kopřivová podnikatelský talent? Je na to, aby provozovala internetový obchod, dostatečně svědomitá a trpělivá? Umí správně komunikovat se zákaznicemi? Je vybavena tím, čemu se lidově říká pevné nervy? To není tak jisté.

Vše nasvědčuje tomu, že nervy naopak ztrácí. “Píšete mi hodně dotazů ohledně zboží na e-shopu, které jsem tady tak před měsícem zveřejňovala, kdy už bude v prodeji atd. Ale skoro všechny produkty už tam dávno jsou.

Musíte si to hlídat, holky zlatý,” vyzývá atraktivní tanečnice u tyče paní a dívky, které by si v jejím obchodě rády vybraly a zakoupily něco pěkného na sebe. Opravdu se takhle chová moderní podnikatelka? Spíše ne.

Co se to s naší zlatovláskou děje? Že by se její oblíbené kabelce rozbilo zapínání? Anebo snad není na floridské pláži, kde často pobývá, tak slunečno, jak čekala? “Nemůžu vám pořád hlásit každou novinku,” vrčí na zákaznice, místo aby se radovala, že je o oděvy, které nabízí, zájem.

Něco se zřejmě přihodilo. Možná nakoukla do peněženky přitele Miroslava Dubrovského (28) a zjistila, že jsou v ní jen stravenky. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden