Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Bojuje s celulitidou

Těžký život má podnikatelka, modelka a tanečnice u tyče Veronika Kopřivová. Každou chvíli musí s něčím bojovat, s nudou, s depresemi ze špatného počasí (to když zrovna náhodou není u moře), se zlými vlčáky z bulvárního tisku.

Teď zrovna bojuje s celulitidou neboli s pomerančovou kůží, a to s plným nasazením. "Kdo nechce pomeranče, volejte a pište," lstivě vybízí na sociální síti. Budete-li volat a psát, prodá vám bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (47) jakési ježaté válečky, kterými údajně celulititu přemůžete.

Jak tvrdí, nevzhledné dolíčky na kůži neodstraní zdaleka jen konzumace zdravé stravy a pravidelný pohyb, ale i všelijaké přístroje, které vám s radostí poskytne. Po rozchodu s naším nejslavnějším hokejistou se musí hodně snažit, aby jí neklesla životní úroveň.

Protože kolik peněz má její nejnovější objev, model Miroslav Dubovický (27), to ví jen bůh. Ale i kdyby byl model bohatý, s Jágrovými výdělky to srovnávat nelze ani náhodou. Zlí jazykové tvrdí, že atraktivní modelce nastávají zlé časy.

Bude muset nyní prodávat ještě usilovněji. Kupte si váleček proti celulitidě, ať netrpí nouzí. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden