Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Bydlí u tchyně

Neexistuje psycholog, který by nevaroval před bydlením s tchyní. I kdyby byla sebemírnější, prostě to nedělá dobrotu. Vždy je lepší, aby mladí žili sami a dělali si vše po svém.

A hádejte, jaké je trvalé bydliště Veroniky Kopřivové! Nebudete tomu věřit, ale Veronika sídlí na téže adrese jako Jágrova maminka. Původním povoláním kadeřnice z Teplic o tom spokojeně říká: "Necítím se tam jako host.

Chovají se ke mně velmi hezky, patřím do jejich rodiny. Vždycky přijdu a je uvařeno, což je skvělé, protože paní Jágrová zvládá neuvěřitelně moc věcí," pěje bývalá tanečnice u tyče chválu na maminku Jaromíra Jágra (46).

Z Jágrových děvčat je podle všeho první, která Annu Jágrovou (72) vynáší do nebes. Opravdu hodlá u tchyně nastálo hnízdit? Takhle to chodilo dřív, tehdy se mladí tísnili ve skromném bytě u rodičů, protože neměli peníze na vlastní bydlení.

Těžko si však představit, že by tímto způsobem žil i pohádkově bohatý hokejista se svou blond múzou. Nebo snad Veronika přestane létat k exotickým mořím jen proto, aby mohla pomáhat tchyni v kuchyni? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden