Moje šťastná hvězda

Veronika Kopřivová: Byl jí snad tentokrát nevěrný?

Pár tvoří už nějaký ten čas, ale kolem jejich vztahu je neustále spousta otazníků. Hokejista Jaromír Jágr (47) většinu času trénuje na ledě a odehrává zápas, zatímco jeho drahá polovička Veronika Kopřivová (28) se opět sluní na Floridě.

Jágr by si údajně přál, aby ho jeho partnerka více podporovala a aby se mohl po dlouhém tréninku vrátit do teplého a útulného domova. Nicméně se zdá, že Kopřivová se usazovat nehodlá. Už má dokonce i svoji vlastní značku oblečení a zdá se, že se jí daří.

Na Jágra si nevyhrazuje příliš času. Nedávno hrál Jágr se svým hokejovým týmem velmi důležité utkání a každý očekával, že se Kopřivová alespoň ukáže. Nicméně na hokejové tribuny usedl místo Kopřivové úplně někdo jiný.

Chce ho zpět bývalá?

Všichni byli překvapeni, když na Jágrově zápase viděli jeho bývalou partnerku Innu Puhajkovou (33). Ta vedle hokejisty žila bezmála šest let a všichni si mysleli, že to bude právě ona, kdo ho konečně dostane k oltáři.

Nakonec se tak nestalo, ale zdá se, že Jágr jí dodnes není lhostejný. Na hokejové tribuně fandila, jak jen se dalo, a když Rytíři Kladno vyhráli, radostně to sdílela i na svých sociálních sítích.

Jsou přátelé

Je sice pěkné, že svého bývalého partnera alespoň ona podporuje, ale co na to říká její současný partner, fotbalista Petr Tlustý (33)? Pochopitelně z toho údajně není příliš nadšený, ale Puhajková se snaží obhájit tím, že se zkrátka zašla podívat na hokejový zápas, nic jiného v tom prý není.

Pozvání na rande

Jágr byl prý rád, že tam Puhajková byla. Údajně už je všechno špatné za nimi a jsou prý dost vyspělí na to, aby spolu dokázali komunikovat. Stojí si prý za tím, že oba mají své stabilní vztahy a že mezi nimi v současnosti panuje čistě přátelský vztah.

Spoustě lidí údajně přijde téměř nemožné být kamarád s někým, vedle koho jste šest let žili. Oba ale zřejmě na svůj vztah vzpomínají v dobrém a údajně se po zmíněném zápase sešli na sklence vína. Otázkou zůstává, zda šlo o čistě přátelské posezení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden