Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Flirtuje s jinými?

Co by tomu asi řekl hokejista Jaromír Jágr (47)? Jeho přítelkyně, modelka Veronika Kopřivová (28) se tváří jako neviňátko, realita je ale podle všeho trochu jiná. Viděna při flirtování s jinými muži! Dosud byla přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra, modelka Veronka Kpřivová za tu chudinku, která věčně čeká na svého milého, jenž veškerý čas tráví především s hokejkou.

Než aby tedy Kopřivová zůstávala celý čas sama doma, měla jezdit s kamarádkami na dovolelné. Teď ale vyplouvá na povrch, že tahle křehká kráska zdaleka není takový andílek, jak by se mohlo zdát. Na internetu se objevilo video, na kterém blondýnka dovádí na hudebním festivalu v Miami s jakýmsi pohledným svalovcem.

Konkrétně by mělo jít o učitele bojového sportu, s nímž se objevila i před nedávnem na fotografich z kurzu sebeobrany, který jí dával. Z videa, které bylo však následně smazáno, nebylo pochyb, že to mezi nimi pořádně jiskří.

To je však varovný signál pro Jágra. Kdo ví, co Kopřivová za jeho zády v zámoří vyvádí. Možná by si měl přítelkyni přeci jen začít trochu hlídat. A od věci by nebylo přemýšlet i o založení rodiny. Mohlo by se také stát, je mu přítelkyně jednoho dne s nějakým krasavcem frnkne! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden